graphics graphics graphics Go to Home page


Welkom bij Gino's Place!

balkje

Nieuw of bijgewerkte pagina's

Evenementen

Op de volgende evenementen zijn mijn modules, samen met modules van andere Fremo of US-groep leden, te bekijken:

  • Geen evenementen gepland

Top of page


balkje

Bouwinformatie

November

De 4e US convention in Rodgau (19 en 20 oktober) is achter de rug. Ondanks de nodige vertragingen is het toch nog gelukt om Summerville in ieder geval groen te krijgen en daarmee toonbaar. Door de drukte is de website ook niet echt bijgehouden. Dat hoop ik de komende weken een beetje in te gaan lopen. Dan zullen ook de voortgangsfoto's van Summerville geplaatst worden. Uiteraard zijn in de gallerie van de conventie zelf ook al de nodige foto's van Summerville terug te vinden.

Januari

De Modelbeurs in het Fries Expo Centrum (Drachten) is afgelopen. Helaas was het er erg rustig. De eerste dag omdat veel mensen nog schaatsten en vanwege de sneeuw. De tweede dag was ook rustig, nu waarschijnlijk door alle ijzelwaarschuwingen. Ondanks de soms wat frisse temperatuur in de hal en de lage opkomst toch een leuke ervaring. Lekker gereden en ook met de nodige mensen toch nog gesproken. De foto's zijn in de volgende gallery te bekijken.

De volgende uitdaging is om de rest van Summerville net zo ver klaar te krijgen als Morris Tobacco nu al is.

December

Summerville Industrie Het afgelopen half jaar is er weer het nodig gebeurd. De bouw van Summerville vorder langzaam, maar gestaag. In september ben ik uitgenodigd om onder andere met Summerville deel te namen aan de 4e US Conventie in Rodgau, Duitsland op 19 en 20 oktober. Daarnaast sta ik met Lone Tree Yard en Summerville Industrie op 26 en 27 januari op de Modelbouwbeurs in het Fries Expo Center in Drachten. Daarom heb ik me voorlopig op Summerville Industrie gericht en deze is bijna klaar. Wat nog moet gebeuren is het verweren van de fabriek en het planten van de nodige bomen.

Juli

De bouw van Summerville is gestart. Op de pagina van Summerville is de voortgang te volgen. Hieronder is het uiteindelijk ontwerp te zien:

Ontwerp Summerville

... Vorige maanden en jaren ...

Top of page


balkje